Belediye Başkanı Odabaşı'ndan esnaf ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği kahvehane ile taksi duraklarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Odabaşı, Gölbaşı turunun ilk durağı taksi durağında taksici esnafı ile buluştu. Taksici esnafı Başkan Odabaşı'na sorunlarını aktardı. Taksi esnafı olarak zor bir görevi yerine getirdiklerini belirten taksiciler, kendilerini ziyaret eden Başkan Odabaşı'na teşekkür etti. Odabaşı da, Gölbaşı esnafı ile el ele sorunları aştıklarını belirtti. Odabaşı, taksiciliğin insanların canını emanet ettiği ender mesleklerden biri olduğuna dikkat çekti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı taksicilerle sohbetinin ardından bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti ve ikram edilen çayı içti. Burada da dert dinleyip sohbet eden Başkan Odabaşı, zaman zaman çıktığı ziyaret trafiğinin yararlı olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nda değişimi sağlayacak projelere devam ederken vatandaşların sorunlarının da takipçisi olduklarını belirterek, ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşlarla yüz yüze gelip sorunları dinlemek ve bunları çözmek olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber