Darama: Darp ve gizli kamera iddiaları kasıtlı, iyi niyetten yoksun

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Resul Darama, basında yer alan darp ve gizli kamera iddialarının kasıtlı ve iyi niyetten yoksun olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Resul Darama, kurumda görevli sosyolog R.M.'nin darp edildiği ve odasına gizli kamera kurulduğuna yönelik iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bazı basın kuruluşlarına kurum dışından şahıslar tarafından gönderilen mailden haberdar olduklarını belirten Darama, ?Yeni kurulan kamera sistemi hiç aktif hale gelmedi. Kameralar mesai saatleri içinde kuruldu. Hadiseler çarpıtılarak, kasıtlı olarak karalama yapmak, mesnetsiz iddialar ile yıpratma yoluna gidilmek isteniyor. Konu ile alakalı soruşturma sürüyor.? dedi.

Personellerin bina içi yerleşiminde değişikliğin taşınmadan kaynaklı olduğunu belirten Darama, "İl Müdürlüğümüz Tekirdağ çevre yolu üzerindeki Sevgi Evleri olarak bilinen yerden Tekirdağ Çiftlikönü mevkiindeki yerleşkeye taşındı. Yeni yerimizde taşınmadan dolayı personel yerleşim planında değişikliğe gidildi. Tüm binada boya, badana ve ufak çaplı tadilat yapıldı. Arşiv olarak düzenlenen odaya da belgelerin güvenliği sağlamak amacı ile kamera takıldı. Personellerimizden R.M. odasının değiştirilmesine tepki gösterdi. Yanımda il müdür yardımcısı ve kurum müdürlerinin olduğu ortamda agresif tavırlarda bulunduktan sonra odamdan çıktı. Kendisinin tarafımızdan dövüldüğünü iddia etti. Şikâyetçi oldu. Hastane raporları ile iddialar asılsız çıktı.? dedi.

Tekirdağ İl Müdürlüğü'nde sosyolog olarak çalışan R.M. kendisinin amirleri tarafından darp edildiği iddiası ile polise başvurmuş, hastane raporunda darp izine rastlanmamıştı.

R.M.'nin amirleri tarafından darp edildiği ve il müdürlüğündeki odasına gizli kamera kurulduğu iddiası ile başlatılan soruşturma ise sürüyor. İddiaları ortaya atan ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen sosyolog R.M. ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber