Mazlumder, Pınarbaşı saldırısını kınadı

Mazlumder Kayseri Şubesi, Pınarbaşı ilçesinde polise yönelik olarak gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını kınadı. Açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin 'insanlık düşmanı' olduğu belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mazlumder Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı, yaptığı yazılı açıklamada, ?Pınarbaşı ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne araçlarıyla intihar saldırısında bulunan gözü dönmüş katillerin bombalı saldırıları sonucu bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Biri güvenlik görevlisi olmak üzere 16 vatandaş da yaralandı. Bombalı saldırı ve çatışmada hayatını kaybeden polis memurumuza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı yaralılara acil şifalar diliyoruz.? ifadelerini kullandı.

Hacı Yakışıklı, Mazlumder olarak insanlık dışı saldırılarla insanların en kutsal hakkı olan hayat hakkına zalimce yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

Yakışıklı, şunları kaydetti: ?Bu tip olayların bir daha yaşanmaması için güvenlik güçlerini ve istihbarat teşkilatlarını daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. İntihar saldırısını gerçekleştiren cani ruhlu ve kandırılmış kişilerin yanı sıra bu kişilere destek veren, yönlendiren tüm kişi ve örgütlerin de bir an önce yakalanmasını ve toplumumuzun huzur içinde ve birlik, bütünlük içinde yaşamasının sağlanmasını yetkililerden talep ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber