AK Partili Aydınoğlu, Bakan Akdağ'ın yanında Alo 182'den dış için randevu aldı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, pazartesi günü hizmete açılan Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Akdağ'ın hastaneyi ziyareti sırasında AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, cep telefonundan Alo 182 Hastane Randevu hattını arayarak diş tedavisi için randevu aldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı ziyaretlerde bulunmak ve Sağlıkta Dönüşüm Programı ile ilgili İl Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Balıkesir'de bazı hastanelerde incelemelerde bulundu. Bakan Akdağ, hafta başında hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni gezdi. Bakan Akdağ'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Vali Yılmaz Arslan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Opr.Dr.İdris Ahmet Çakır, İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Yılmaz ve diğer yetkililer de eşlik etti.

Bakan Akdağ'ın ziyareti sırasında AK Parti milletvekili Ali Aydınlıoğlu, cep telefonundan Alo 182 Hastane Randevu hattını arayarak diş tedavisi için radevu aldı. Telefonun ahizesini açan milletvekili Aydınlıoğlu, karşındaki görevlinin yönlendirmesiyle pazartesi gününe ravdevu aldı. Bakan Akdağ ise bu sırada olanları büyük bir dikkatle dinledi.

İl Sağlık Müdürü Yılmaz, Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, modern binası ve Merkezi Sistem Stabilizasyon Ünitesi ile pazartesi gününden itibaren vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Merkezin günde ortalama bin hastayı tedavi edilebilecek kapasite olduğunu ifade eden Müdür Yılmaz, " Toplam 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan merkezde 55 poliklik bulunuyor. Merkezde bulunan Multimedia Ankesör sayesinde vatandaşlar hastane içerisinde para transferi, otobüs ve uçak bileti satın alabilecek. Merkezin hizmete girmesiyle artık hastalar tedavi için İzmir ve Bursa'ya sevk edilmeyecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber