Özel İdare'nin 'altın' kızları

Kayseri İl Özel İdaresi Spor Kulübü bünyesindeki voleybol takımının 4 kategoride mücadele veren altın kızları, il birinciliklerinin ardından son olarak Türkiye finallerine katılma başarısı göstererek Galatasaray, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı gibi köklü takımların rakibi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel İdarespor Voleybol Takımı antrenör ve oyuncuları üst üste gelen başarıların ardından Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız'ı makamında ziyaret ederek hem kupalarını takdim ettiler hem de desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Genel Sekreter Mustafa Atsız, Özel İdarespor Kulübü'nün 2009 yılına kadar sadece futbol branşında faaliyet gösterdiğini ancak, bu tarihte aldıkları bir kararla salon sporlarına yöneldiklerini anımsattı. Voleybol takımının Türkiye çapında kazandığı başarıların salon sporlarına yönelmekle ne kadar doğru bir iş yaptıklarının en önemli göstergesi olduğunu belirten Atsız, okçuluk, kayak, halter ve ampüte futbol branşlarında da yakın zamanda önemli başarıların kazanılacağına inandığını kaydetti.

Voleybol takımının minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde il birinciliklerini elde etmesi, A takımının ise Türkiye final müsabakaları sonucu Türkiye Voleybol Federasyonu Aramo Bayanlar 3. Ligi'ne terfi etmesinin mutluluğunu yaşarken son olarak 18 ? 20 Mayıs tarihlerinde Tokat'ta yapılan Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde başarı haberi gelmesinin mutluluklarını katmerleştiğini anlatan Atsız, şöyle devam etti:

"Takımımız büyük bir başarı göstererek yüzlerce takım arasından ülkenin en iyi takımları olarak gösterilen Galatasaray, Fenerbahçe, Vakıfbank ve Eczacıbaşı gibi takımlarında bulunduğu 16 takım arasına girerek Türkiye finallerinde mücadele edecektir. Kayseri'nin adını başarılarıyla Türkiye'ye duyuracaktır. Altın kızlarımızı, antrenörlerini ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Bizlere yaşattıkları bu mutluluktan dolayı kendilerine teşekkür ederken, daha büyük başarılar beklediğimizi hatırlatmak istiyorum."

Antrenörler Oğuz Gümüşkaynak ve İbrahim San ise Genel Sekreter Mustafa Atsız'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Türkiye Şampiyonası'nda dev rakiplerin arasından sıyrılarak Kayseri'ye derece ile döneceklerinin sözünü verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber