Bomba şüphesiyle kapatılan yerden kimliğini göstererek geçmeye çalıştı

Ankara'nın merkezi noktalarından Güvenpark'ta bir duvar üzerine bırakılan üç telefon, polisi harekete geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın merkezi noktalarından Güvenpark'ta bir duvar üzerine bırakılan üç telefon, polisi harekete geçirdi. Bölge, güvenlik kordonuna alınırken, bir vatandaşın kimliğini göstererek şeritten geçmeye çalışması dikkat çekti. Fünye ile patlatılan telefonlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Kızılay Güvenpark'ta bir duvar üzerinde üç telefon olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Bölgede güvenlik önlemleri alan polis, telefonlardan şüphelenerek durumu bomba imha ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri telefonları patlatmak üzere çalışmalara başladı. Bomba ihtimaline karşı Atatürk Bulvarı tek yönlü olarak trafiğe kapatılırken, çekilen güvenlik şeridinden bir vatandaşın ısrarla geçmek istemesi dikkat çekti. Polise kimliğini göstererek geçmeye çalışan vatandaşa polis izin vermedi.

Bomba imha ekiplerinin, fünye ile patlattığı telefonların parçaları incelenmek üzere delil torbalarına konuldu. Telefon parçalarının toplanmasının ardından bölgede normale dönüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber