İHH ve Hizmet Vakfı, yetim çocuklarla buluştu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Hizmet Vakfı ve İnsani Yardım Derneği (İHH) yetim çocuklar ve aileleri ile piknikte bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Numune Mahallesi'nde bulunan çamlık alanda yetim çocuklar, ailelerinin yanı sıra Hizmet Vakfı üyeleri ile İHH yöneticileri de bir araya geldi. Yetim çocuklara Hizmet Vakfı üyeleri kitap ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu, duaların edildiği etkinlikte, Hizmet Vakfı'nda başkanlığa yeni seçilen Mustafa Aydınnar'a İHH Ankara Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Yaradılmış tarafından bir şilt ve Filisin atkısı hediye edildi. Gazze?ye yardım malzemesi götüren mavi marmara gemisinde bulanan Ali Ekber Yaradılmış, "Yetim çocuklara el birliği ile sahip çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun. Bu gün burada aileler ile birlikte dayanışma içerisindeyiz. Yetim çocuklarımız da burada gönüllerince eğleniyorlar.? dedi.

Hizmet Vakfı İskenderun Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Mustafa Aydınnar ise ?Bana verilen bu hizmet görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım. Bugün yetim çocuklarımız ve vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Önemli olan her zaman dayanışma içerisinde olmamızdır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber