Kuşcağız sakinleri mahallerine banka şubesi istiyor

Keçiören Kuşcağız Mahallesi sakinleri, mahallelerinde banka şubesi ihtiyacı bulunduğunu belirterek, banka şubesi açılması için imza topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Kuşcağız Mahallesi sakinleri, mahallelerinde banka şubesi ihtiyacı bulunduğunu belirterek, banka şubesi açılması için imza topladı.

Mahalle sakinleri ve esnaflardan 500 imza toplayan Kuşcağız Mahalle Muhtarı Salih Yılmazoğlu, "Her şeyden önce Kuşcağız, hızlı gelişime uğrayan ve nüfusu gittikçe artan bir mahalle olma özelliğini taşıyor. Nüfusu 55 binin üzerinde olan mahallemizde dört ilköğretim okulu, 3 sağlık ocağı, 9 cami, 6 eczane, bir polis karakolu, çok sayıda süper market ile sayıları 300 üzerinde irili-ufaklı mağaza ve dükkan bulunmakta." dedi.

Mahalle halkı ve esnafın banka işlemleri için her defasında Keçiören veya Kalaba'ya inmek zorunda kaldıklarını belirten Yılmazoğlu, "Mahallemizde bulunan ve sadece 2 memurun hizmet verdiği PTT, halkın ihtiyaçlarına maalesef cevap verememekte. Bazı günler özellikle yaşlı ve emekli insanlar havale, fatura ödeme, para yatırma, para çekme gibi çeşitli işlemleri yaptırabilmek için postanenin önünde saatlerce sıra beklemekte ve hayli mağdur olmaktalar. Söz konusu işlemleri yaptırabileceğimiz, mahalle halkının ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir Ziraat Bankası şubesinin bugüne kadar mahallemizde açılmamış olması büyük eksiklik." diye konuştu.

Şube açılması için Ziraat Bankası'na başvurduklarını, ancak kendilerine red cevabı verildiğini aktaran Yılmazoğlu, mahallelerine bir banka şubesi açılmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber