Huzurevinde moral günü

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes ve yiyecek şenliği, Kaplıkaya'daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi bahçesinde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl 16. kez düzenlenen kermeste huzurevi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve hemşehri dernekleri; mefruşattan giyecek, yiyecek ve süs eşyalarına kadar farklı ürünlerin satışını yaptı. El emeği göz nuru eserlerin büyük beğeni topladığı ve uygun ücretlerle satıldığı kermese vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de eşi Hüsniye Altepe ile katıldığı kermeste, huzurevi sakinlerine moral verdi ve kermesten alışveriş yaptı. Etkinlik alanında huzurevi sakinlerine seslenen Başkan Altepe, şehrin imarına yönelik çalışmaları hızla sürdürürken, hayata geçirdikleri sosyal projelerde engellileri, çocukları, gençleri ve yaşlıları hiçbir zaman ihmal etmediklerini söyledi. Yaptıkları yeni tesislerde, huzurevinin fiziki imkanlarını gün geçtikçe geliştirdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Bizleri bugünlere getiren, geçmişte yaptıkları hizmetlerde kendi dönemlerine iz bırakan yaşlılarımız için ne yapsak azdır." dedi.

Huzurevi sakinlerinin vatandaşlarla buluşup kaynaştığı kermes, renkli görüntülere de sahne oldu. Gün boyu süren organizasyonda, huzurevi sakinlerinden oluşan koro, en güzel şarkılarını seslendirerek gönülleri fethetti. Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçıları da özel repertuvarını, huzurevi sakinleri ve vatandaşlar için seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan yaşlılar, eğlenceli anların yaşandığı kermesten memnun olduklarını belirterek, organizasyona emek verenlere teşekkür etti. Uygun alışverişin keyfini çıkaran vatandaşlar da kermesle bir yandan evlerinin ihtiyaçlarını giderirken, diğer taraftan huzurevi sakinlerine destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber