GMKA TV yayın hayatına başladı

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından kurulan GMKA TV yayın hayatına başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Balıkesir ve Çanakkale illerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve KOBİ'lerin yararlanabileceği devlet desteklerinin etkili bir şekilde tanıtılması için yeni bir projeyi hayata geçirdi. GMKA TV, kurumların verdiği destekleri konunun ilgilileri ve uzmanları tarafından bölümler halinde anlatılarak, destek almak isteyenlerin daha net bilgilendirilmesini sağlanıyor. Sorular şeklinde ayrı ayrı videolardan oluşan bölümlerde, konunun ilgilisi menüde yer alan soruları kısa videolarda cevaplandırıyor.

GMKA TV'nin içeriğinde başta GMKA'nın destekleri olmak üzere, KOSGEB, TUBİTAK, Ekonomi Bakanlığı, Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İş-Kur, Sanayi Odaları ve Türkiye İhracatı Geliştirme Vakfı'nın verdiği teşvik ve hibe destek mekanizmaları tanıtılıyor.

Ajansın internet sitesinin ana sayfasında bulunan GMKATV linkinden ulaşılabilecek sayfanın içeriği, periyodik olarak çeşitlendirilmesi ve güncellenmesi planlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber