Erbaa Eğitim Şenliklerinde, coşkulu kutlama

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Erbaa Eğitim Şenlikleri'nde öğrenciler yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şenliğe yazar ve şair olan Yavuz Bülent Bakiler ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan da katıldı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde okullar, eğitim şenliği düzenlendi. Geleneksel hale getirilen şenlikte ilçede bulunan köy ve merkez okulları Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı.

İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrahim Gökçe, ?Okullarımız bir yıl boyunca çeşitli çalışmalar yaptı. Birbiriden farklı faaliyetimiz bulundu, yaptığımız şenlikle okullarımızı vatandaşlarımızla bütünleştirme şansımız oldu. Bugün meydanı dolduran bizim çocuklarımız ve vatandaşlarımızdır. Öğrencilerimizin ve okullarımızın başarılarını sergilediği bu günde bizi yalnız bırakmayan onur konuklarımız ve vatandaşlara teşekkür ediyorum.? dedi.

Tokat Milletvekili Zeyit Aslan da konuşmasında hükümet olarak eğitim alanında yapılan yeniliklere işaret etti. Uluslararası 10. Türkçe Olimpiyatları standına da uğrayarak bilgi alan Zeyit Aslan, 5 Haziran'da stadyumda yapılacak Türkçe Olimpiyatları'na büyük bir şerefle katılacağını belirterek, tüm Erbaalı hemşehrilerini de bu güzel organizasyonda görmek istediğini belirtti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile devam eden programda, yıl boyunca çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, bisiklet, cep telefonu, fotoğraf makinesi, çeyrek altın ve birbirinden farklı hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber