Polis, pazar esnafını sahte paraya karşı uyardı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında kurulan semp pazaralarını gezerek, esnafı sahte para konusunda uyardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ekipler, esnafa sahte parayı nasıl tesbit edeceklerini anlatarak, onlara sahte paraları tespitte kullanılan kalem dağıttı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ev ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları broşürlerle uyarıyor. Ayrıca, vatandaşlar kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık gibi olaylara karşı nasıl korunacakları konusunda bilgilendiriliyor. Şehrin farklı noktalarında kurulan semt pazarlarında vatandaşları sözlü olarak uyaran ekipler, hazırlanan broşürleri dağıtıyor.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında vatandaşları ev ve iş yerlerinde hırsızlık ile kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık gibi olaylara karşı nasıl korunacakları konularında bilgilendirici broşür dağıttı. Ayrıca, ekipler, sahte para ile dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendiriyor. Bu amaçla ekipler Gümüşçeşme, Adnan Menderes ve Ali Hikmet Paşa Mahallesi'nde kurulan pazarları gezerek vatandaşa broşür dağıttı.

Polislere, Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası görevlileri de eşlik etti. Ekipler, vatandaşlara, sahte paranın tespiti amacıyla esnafa sahte para tespit kalemi dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber