Kar maskeli, silahlı şahıs serbest bırakıldı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç Köyü'nde, dün akşam saatlerinde silahlı, kar maskeli ve alkollü araç kullanırken yakalanan psikolojik sorunları olan şahıs serbest bırakıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç Köyü'nde, dün akşam saatlerinde silahlı, kar maskeli ve alkollü araç kullanırken yakalanan psikolojik sorunları olan şahıs serbest bırakıldı. Şahsın, alkollü olduğu için kar maskesini neden taktığını hatırlamadığını ifade ettiği öğrenildi. 46 yaşındaki E.A., Hacıbektaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından serbest bırakıldı.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı beldesi yakınlarında 38 KH 494 plakalı bir otomobil içerisinde, başında kar maskesi ve elinde tabanca olan bir kişinin Kayseri-Kırşehir karayolunda seyrettiği, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Bunun üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ortaklaşa çalışmalara başladı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Operasyon Birimi ile jandarma ekiplerince edinilen bilgi ve ihbarlardan yola çıkarak, kar maskeli olduğu ve yanında tabanca taşıdığı belirtilen E.A. (46), Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç Köyü'nde yakalandı.

Hacıbektaş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde hizmetli olduğu belirtilen E.A.'nın, psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Hakkında Hacıbektaş cumhuriyet savcısının talimatı üzerine alkollü araç kullanmaktan adli işlem, kuru sıkı tabanca taşımaktan ise idari işlem yapılan E.A., daha sonra serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber