Freni boşalan kamyonet evin penceresine çarptı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, yokuş inerken freni boşalan kamyonet, önce bir evin penceresine çarptı, ardından park halindeki bir otomobile çarparak durabildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 10:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Freni boşalan kamyonet evin penceresine çarptı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, yokuş inerken freni boşalan kamyonet, önce bir evin penceresine çarptı, ardından park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Kamyonetin bir tarafının havaya kalktığı kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi 305 Sokak 19 numara önünde meydana geldi. Marketlere ekmek dağıtan 31 yaşındaki Ahmet Kesici yönetimindeki 35 KDP 30 plakalı kamyonet, iddiaya göre, freninin boşalması sonucu yokuş inerken kontrolden çıktı. Aracın aşırı hızlanmaması için manevra yapan Kesici yönetimindeki kamyonet, bir evin penceresine çarptı. Devrilmek üzere olan kamyonet, Hakan Dizdar'a ait park halindeki 35 DR 753 plakalı otomobile de çarpıp bir tarafındaki tekerleklerin üzerinde yan durdu.

Sürücü Ahmet Kesici ile araçta bulunan yeğeni 15 yaşındaki Elmas Kesici, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kamyonet çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırılabildi.

Kamyonetin penceresine çarptığı evin sahibi 36 yaşındaki Mert Ersel Şahin, "Daha önceden birçok kez bu tarz kaza olmuştu. Annem ve babam pencerenin bulunduğu salonda oturuyordu. Allah korudu. Yol çok tehlikeli, önlem alınmasını bekliyoruz" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber