Vali Coş: Adana OSB bölgemizin gururudur

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, devletin Adana'daki temsilcileri olarak vatandaşa istihdam sağlayan sanayicilerin hizmetinde olduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda, Bekir Sütcü başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden seçildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda 500 sanayiciden 400'ü oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu, Osman Nuri Oğuz, Vahit Gözek, Hikmet Aslan ve Zahit Balbay'dan oluştu. Denetim kuruluna ise Hilal Aksöz ve Hamit Yüzeroğlu seçildi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, OSB Toplantı Salonu'ndaki genel kurulda, ?'OSB, ilimizin ve bölgemizin gururudur'' sözleriyle başladığı konuşmasında, ?Sanayicimize katkı için gece gündüz, mesai mevhumu gözetmeden her zaman göreve hazırız.? dedi.

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli meselesinin üretim ve istihdam olduğunu vurgulayan Vali Coş, sözlerine şöyle devam etti: ?Bu manada Adana'da üretim ve istihdamı artırabilecek herkesin başımın üstünde yeri olduğu gibi, bu alanda halen yatırım yapan, faaliyetini sürdüren arkadaşlarımız da bizim nazarımızda seçkin insanlardır. Sizlerin üretim faaliyetlerini sürdürdüğü Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi bizim için bu manada çok önemli.?

Adana OSB'nin, ülkemizin en önemli sanayi merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Coş, ?İlimizi, sadece sanayi adına değil, bütün yönleriyle daha ileriye götürebilmek için mevcut potansiyelimizi en iyi şekilde kullanmamız lazım." şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de ?OSB'nin bir miktarı bizim sınırlarımız içerisinde. Buradaki işadamlarımızın her zaman emrindeyim. İlçe Belediye Başkanı olarak gücüm neye yeterse yapmaya hazırım. Bu şehrin birlikte başarmaya, birlikte ayağa kalkmaya ihtiyacı var.? ifadesini kullandı.

Başkanlığa oy birliği ile yeniden seçilen Bekir Sütcü, bir dönem daha hizmet etmenin gururunu yaşayacaklarını belirterek, sanayicilere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber