Satış noktalarını yenileyen Demirdöküm 15 bin kişiye iş imkanı sağladı

Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, Türkiye'de 2 bin satış noktasının yenilenerek, 15 bin kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda yeni bir satış noktasının açılışını gerçekleştiren Grosser, 18 ay gibi kısa bir sürede 2 bini aşkın satış noktasını yenilediklerini ifade etti. Türkiye'deki satış noktalarını artırmaya devam ettiklerini ifade eden Grosser, çalışan sayısının 15 bini bulduğunu kaydetti. Türk ekonomisinin dinamik bir ekonomi olduğunu ve istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürdüğünü vurgulayan Grosser, Türkiye'ye ayrı bir önem verdiklerini ve yatırımlarının süreceğini dile getirdi.

Kurumsal kimlik çalışmalarının sürdüğünü belirten Grosser, şöyle konuştu: ?Satış noktası reorganizasyonu ve Demir Kulüp sistemiyle dağıtım kanalında yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yetkili satıcıların yanı sıra Demirdöküm ile çalışan firmaların üye olabildiği bu sistem Demirdöküm ürünlerinin satış ve montajlarını yapan firmalarla aramızdaki ilişkiyi güçlendirmek ve ortak kazanımı artırmak amacıyla hayata geçiriliyor. Yetkili satıcı haricindeki Demir Kulüp üyeleri çalışma sistemleri ve performanslarına göre ?Gold' veya ?Platinium' üye olarak gruplandırılıyor. Gruplara göre verilene eğitimler ve destek çalışmalarla tüketicilere daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verilmesi için tüm satış noktalarının geliştirilmesini hedefliyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber