Urla'da okul müdürlerine bakanlıkça uzaktan eğitim uygulaması

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen ve bakanlık birim amirlerinin vereceği, "2011-2012 eğitim öğretim yılının değerlendirileceği uzaktan eğitim faaliyeti" 28-31 Mayıs 2012 tarihlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen ve bakanlık birim amirlerinin vereceği, "2011-2012 eğitim öğretim yılının değerlendirileceği uzaktan eğitim faaliyeti" 28-31 Mayıs 2012 tarihlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirildi. Urla ve Karaburun da görev yapan müdür, müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları e-konferans salonu olarak belirlenen Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde eğitime katıldı

Eğitimin 2. Günü Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer e-program uygulaması ile Urla Hakan Çeken Kültür Merkezinde eğitime katılan, Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, Karaburun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Aytaç ile Urla ve Karaburun'daki Okulların Müdür ve yardımcılarına hitap ederek konu hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra salonda bulunan bazı Okul müdürleri ,Bakan Ömer Dinçer'e konu ile ilgili sorular sordu ve cevap aldı. Uzaktan eğitim konferansları iki gün daha devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber