6 il'den 180 futbol hakemi Simav'da buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesi'nin yeni yönetimi 6 ilde görev yapan 180 hakemi Simav'da buluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derneğin Şube Başkanı Faruk Oyar, Balıkesir, Kütahya, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Yalova'da görev yapan 180 dolayında futbol hakemi ve gözlemcinin bazılarının eşleri ile birlikte geldikleri Simav'da bir yandan düzenlenen çeşitli sportif etkinliklere iştirak ettiklerini bir yandan da doğal güzellikler içerisindeki şifalı suları ile ünlü Eynal ve Çitgöl Kaplıcalarında iki gün tatil yapma olanağı bulduklarını bildirdi.

Derneğin Kütahya Şubesi yeni yönetiminin Simav'da düzenlediği iki günlük etkinlikte gönüllerince eğlenme ve meslektaşları ile tanışma fırsatı bulduklarını dile getiren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Faruk Oyar, ?2 gün boyunca ailelerimiz ile birlikte hem tatil yaptık hem de mesleğimizin sorunlarının çözümünü masaya yatırdık. Simav ve Çitgöl'de bizi ağırlayan protokol ve derneğimizin değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Simav'daki etkinlikler kapsamında iller arası futbol müsabakası için sahaya çıktı. İki gün süren karşılaşmalar sonunda finalde Bursa'yı 1-0 yenen Kütahya şampiyon oldu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Kütahya Şubesinin Simav'da düzenlediği etkinliklerde 6 ilden 180 hakem ve gözlemcinin yanı sıra Derneğin Genel Merkez Genel Sekreteri Ethem Atasoy, Süper Lig hakemlerinden Mesut Çalık, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Halit Gerçeker'de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber