Karatay Belediyesi'nden 5 okul, 5 spor salonu

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, içinde sporcular ve seyirciler için gerekli mekanların bulunduğu 5 spor salonu yapılması için Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile protokol imzaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, Konya'da spor etkinliklerinin yapılabileceği mekanların hazırlanmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. Doğan, "Konya, adeta merkez ve ilçeleriyle sporun yeniden keşfedildiği bir zaman dilimini yaşıyor. Başkanı Mehmet Hançerli başta olmak üzere eğitime destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

Karatay Belediyesi'nin, 8 milyon liraya yaptıracağı spor salonları Yaşardoğu İlköğretim Okulu, Olimpiyat İlköğretim Okulu ve Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu ile Tarım Meslek Lisesi ve Cemil Keleşoğlu Lisesi'ne yapılacak. Spor salonu yapılmasına ilişkin protokol Vali Doğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan arasında imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber