Başkan Odabaşı, Hallaçlı Mahallesi sakinleriyle görüştü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hallaçlı Mahallesi'nden gelen vatandaşlarla görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahallelilerle sohbet eden ve yemek yiyen Başkan Odabaşı, ?Her mahallemize eşit hizmet götürmenin gayretindeyiz.? dedi.

Belediye Başkanı Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde, Hallaçlı Mahallesi'nden gelen vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Odabaşı, ?Benim en değerlim sizlersiniz, köylülerimdir.? dedi.

Gölbaşı Belediyesi olarak mahallelere çok değer ve önem verdiğini belirten Odabaşı şunları söyledi: ?Göreve geldiğim ilk günden bu zamana kadar Gölbaşı'nın her mahallesine eşit hizmet götürmek için elimizden gelen tüm çapayı gösterdik. Hallaçlı mahallemizde en iyi hizmetleri vermeyi başardık. Köyden mahalleye dönüşen Hallaçlı gibi diğer mahallelerimizin de hizmetlerini aksatmamak için çaba harcıyoruz.?

Hallaçlı Konağı'nı turizme kazandırmayı çok istediğini de belirten Başkan Odabaşı, ?Hallaçlı Mahallemizde yıllardır atıl durumda bulunan Hallaçlı Konağı'nın turizme kazandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Ankara Valisi Sayın Alâaddin Yüksel'in de bu konuda büyük destekleri var. Konağın turizme kazandırılması durumunda Hallaçlı Mahallesi'ne çok büyük katkı sağlayacaktır? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber