Lüks araçların hava yastıklarını çalan oto tamircisi yakalandı

Düzenlenen operasyonda, lüks otomobillerin hava yastıklarını çaldığı iddia edilen otomobil tamircisi Ü.K. ile yanında çırak olarak çalışan O.E. yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İz Ü.K.'nin lüks bir otodan çaldığı ileri sürülen 4 bin 500 lira değerindeki 2 adet hava yastığı sahibine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çamdibi semtinde M.Ç. adlı vatandaşa ait olan 35 HS 220 plakalı lüks otomobilden iki adet hava yastığı ve klima kumanda paneli çalınması üzerine harekete geçti. 4 bin 500 lira değerindeki parçaları çalan şahsı yakalamak için çevrede araştırma yürüten polis, Ü.K. adlı zanlıyı çalınan hava yastıklarıyla birlikte gözaltına aldı. Yapılan incelemede Ü.K.'nin bir oto tamir servisinde 'kalfa' olarak çalıştığı öğrenildi. Polis ayrıca Ü.K.'nin kullandığı ve park halinde bulunan araç içinde de Ü.K. ile aynı işyerinde çalışan ve Ü.K.'nin çırağı olduğu öğrenilen O.E.'yi de gözaltına aldı.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadesi alınan zanlılardan Ü.K.'nin borçlarından dolayı hava yastığı çaldığını söylediği ileri sürüldü. Her iki zanlı da 'otodan hırsızlık ve mala zarar vermek' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber