BURSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Topçu: Kenetlenme zamanı

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Topçu, UEFA Tahkim Kurulu'nca 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verildiğini hatırlatarak, "Şimdi kenetlenme zamanıdır." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yazılı açılama yapan Topçu, Bursaspor'a UEFA Tahkim Kurulu tarafından verilen cezaya tepkisiz kalan Türkiye Futbol Federasyonu'na aktif olması çağrısında bulundu. Topçu, şunları dile getirdi:

"Bu konu 6 Haziran Çarşamba günü yapılacak Bursaspor'un 48. Olağan Genel Kurulu öncesinde malzeme yapılmamalı. Bursa dinamikleri, Bursa sivil toplum kuruluşları bir araya gelmelidir. Şimdi kenetlenme ve Bursaspor'un yanında yer alma zamanıdır. Kalbinde Bursaspor sevgisi taşıyan herkes elbirliğiyle, takıma yardımcı olmalıdır. Kime ne görev düşüyorsa yapmalıdır. Herkes taşın altına elini koymalıdır."

Bursaspor Kulübü yönetiminin UEFA Tahkim Kurulu kararına karşı mutlaka hukuk mücadelesine başlayacağını belirten Topçu, Bursa'daki diğer kent dinamiklerini de Bursaspor'a sahip çıkmaya ve kulüp yönetimine destek olmaya çağırdı. Topçu, "Kenetlenerek bu zorlu sürecin aşılması gerekmektedir. Çünkü bu süreçte sadece Bursaspor değil, tüm Bursa kaybedecektir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber