Evlilik Okulu 4. dönem mezunları sertifikalarını aldı

Denizli Belediyesi, 'Ailemi Seviyorum Projesi' kapsamında yer alan 'Evlilik Okulu' kursunu tamamlayan 4. dönem 38 kursiyere sertifikaları verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Belediyesi Kent Konseyi'nde haftada 2 gün toplam 16 saat süren kursla evlilik müessesesinin önemi birlikte yaşanan sıkıntıların çözüm yolları öğretiliyor. Kursiyerlerin sertifika törenine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Üyesi Şerif Kutludağ ve eğitmenler katıldı.

Başkan Zolan, kursun devam edeceğini belirterek, kursa katılmak isteyen herkese kapıların açık olduğunu söyledi. Sağlıklı evliliklerin olmasıyla sağlıklı toplumunda ortaya çıkacağını ifade eden Başkan Zolan, "Sağlıklı toplumun oluşması için sizlerin önemi büyüktür. Sizler evlilik öncesinde bu bilgileri öğrenerek sağlıklı toplumun oluşmasına katkı koydunuz. Burada 16 saat eğitim gördünüz. Kursa katılıp ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Buraya gelen herkes evliliğinde de aynı ilgiyi gösterecektir. Buraya gelmeniz evliliğe ne kadar önem verdiğinizi de ortaya koymuştur. Siz bu davranışınızla baştan kazandınız. Hepiniz hayırlı uğurlu olsun.? dedi.

Öğretim Üyesi Şerif Kutludağ da sağlıklı bir evlilikte olması gereken hususları anlattı. Güne güler yüzlü başlamakla, somurtarak başlamak arasında çok fark bulunduğunu belirten Kutludağ, herkesi güler yüzlü olmaya ve karşılaştığı herkese selam vermeye davet etti. Başkan Zolan, son dersin tamamlanmasıyla kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Sertifika törenine yeni evli çiftler, evlenmek üzere hazırlık yapan gençler ile evli olan çiftler yoğun ilgi gösteriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber