Erzurum Süper Kupa finalini istiyor

Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanması için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükler, ?Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanması federasyonun da gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız.? dedi.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finaline Erzurum'un ev sahipliği yapması için Başkan Küçükler girişimlerde bulundu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le süper kupa için görüşen Başkan Küçükler, finalin Erzurum'da oynanması yönündeki düşünce ve beklentilerin TFF'nin de gündeminde olduğunu, federasyon yönetiminin teknik bir takım eksiklikler üzerinde durduğunu söyledi.

TFF Başkanı Demirören'in, karşılaşmanın yapılacağı Yeni Erzurum Stadyumu'nun zeminiyle ilgili eksikliklerin giderilmesi yönündeki beklentisini dile getirdiğini anlatan Başkan Küçükler, şunları ifade etti: ?Stadyum zeminin sahip olması gereken bazı standartlar var. Karşılaşmanın yapılabilmesi için Erzurum Stadyumu'nun bu standartları taşıyor olması gerekiyor. TFF Başkanımızla bu konuda kapsamlı bir değerlendirmede bulunduk. Final maçının oynanacağı yerle ilgili olarak henüz net bir karar verilmiş değil. Erzurum konusunu gündemlerine almış durumdalar. TFF Başkanımızın stadyumun zeminiyle ilgili olarak bazı kaygıları vardı; biz de kendisine bu eksikliklerin kısa sürede giderilebileceği garantisini verdik.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber