Gaziantep'ten kısa kısa

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı tamamlanan Güneş semt pazar alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altı otopark üstü pazar alanı olarak yapılan Güneş semt pazarının 2 milyon 300 bin TL'ye mal olduğunu belirten Başkan Tahmazoğlu, pazarın yakın zamanda esnafın ve vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Deniz semt pazar alanın tamamlanmasının ardından Güneş semt pazar alanının da tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ifade eden Tahmazoğlu, "Güneş mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir mahallemiz. Bu mahallemize üç yıldan bu yana park, yol, asfalt, sosyal tesis ve taziye evi gibi ciddi yatırımlar yaptık. Pazar alanımızın tamamlanmasıyla birlikte komplike bir çalışma neticesinde sosyal donatıları eksiksiz olarak tamamlanmış olacak. Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

İlçe genelinde 6 pazar alanı inşaatına başlandığını ve bazılarının da tamamlandığını dile getiren Başkan Tahmazoğlu, "Deniz ve Güneş pazar alanlarımız tamamlandı. Güneykent ve Kılınçoğlu semt pazarlarımızın inşaatı devam etmektedir. İstiklal ve Perilikaya semt pazarlarımızın inşasına başlıyoruz. Bununla beraber iki noktada daha pazar alanı yapmak için çalışmalara başladık. Pazar alanımızın birincisini Barak mahallemize ve ikincisini ise Şehreküstü mahallemize yapacağız. Bunlarla birlikte 8 pazar alanı yapmış olacağız" ifadelerini kullandı.

GTB'nin futbol turnuvası sona erdi

Gaziantep Ticaret Borsası'nın (GTB) düzenlediği, "Hasat Dönemi 1. Hali Saha Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Final maçında, Fıstıkçılar Takımı, rakibi Ünal Sentetik Takımı'nı normal süresi 2-2 berabere tamamlanan maç sonrasında penaltı atışları sonucunda yenerek şampiyonluğu kazandı.

Turnuvada Fıstıkçılar takımı birinci olurken, ikinciliği Ünal Sentetik aldı. Takımlar kupa ve madalyalarını Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik'in elinden aldı.

Kupa töreninde bir açıklama yapan Başkan Çelik, şöyle konuştu:

"Üyelerimizin ve turnuvaya katılan kurum ve kuruluşların hepsine çok teşekkür ediyorum. Heyecan dolu maçlar ile bize güzel dakikalar yaşattılar. Özellikle final maçı tarafların hırsı, özverisi ve centilmenliği ile izlemeye doyamayacağımız bir maçtı. Yeni hasat döneminin gelmesi münasebeti ile gerçekleştirdiğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlara tekrar teşekkür ediyorum ve yeni hasat döneminin herkese hayırlı bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber