Vergi ayının yorgunluğunu eğlenerek attılar

Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, yorucu geçen vergi ayının yorgunluğunu düzenledikleri geceyle üzerlerinden attılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşların yılda iki taksit halinde ödedikleri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksidinin son süresi olan 31 Mayıs'a kadar büyük özveriyle çalışan Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli belediyenin Vedat Dalokay Kokteyl Salonu'nda eğlenerek yorgunluklarını attılar.

Vergi ayı döneminde hafta sonları da mesai yapan ve Gezici Tahsilat Otobüsü ile vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan müdürlüğün eğlencesinde Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, personeli yalnız bırakmadı.

Mali Hizmetler Müdürlüğü olarak yorucu geçen ama başarılı oldukları bu dönemde kendilerine yardımcı olan diğer müdürlüklere de teşekkür eden Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Funda Erkal Öztürk, yeni sistemle birlikte vatandaşların vergilerini daha kolay yatırabileceklerini söyledi. Birbirine destek olan ve kaynaşmış bir yapıya kavuştuklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Bu başarıda müdürlükler arasında rekabet olmaksızın halka hizmet konusunda elbirliği içinde mücadelenin rolü var. Biz üst yöneticiler olarak hedefleri koyuyoruz ama hedeflerin sonuca ulaşmasını sağlayan sizlersiniz. Beyniyle, aklıyla ve yüreğiyle Çankaya Belediyesi'nin görevlerini üstlenip onları eksiksiz hayata geçiren çalışma arkadaşlarım olan sizler alkışı hak ediyorsunuz, burada bakıyorum çocuklar güle oynaya eğleniyorlar, bu da evlerde huzurun olduğunu gösteriyor. Bu huzuru sağlayan sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber