Amasya'da eğitim çalıştayı düzenlenecek

Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, ildeki eğitim sorunlarının masaya yatırılacağı eğitim çalıştayı düzenleneceğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya Üniversitesi ile yapacakları işbirliği sonucu 26-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek çalıştay öncesi şehir genelinde görev yapan öğretmenlerden önerilerini almaya başladıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Taş, ?Amacımız sorunları belirlemekten çok, çözümcü eylem planlarını hazırlamak? dedi.

Eğitimcilerin uygulama esnasındaki gerçek problemlerini ortaya çıkarmayı arzukladıklarını, bu kapsamda sivil toplum kuruluşları, özel dershaneler, sendikalar ve özellikle de üniversitedeki akademisyenlerin görüşlerini önemsediklerini belirten Taş, önceki hafta Amasya Valisi A. Celil Öz, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ile fakülte dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürlerinin de katıldığı toplantıda çalıştay hakkında bilgiler sunduğunu kaydetti.

Taş, 3 gün sürecek çalıştan sonunda ortaya çıkan çözüm önerilerini dönüştürüp gelecek eğitim-öğretim döneminde uygulamaya çalışacaklarını, ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi'nin öğretmen ve öğrencilere yönelik düzenlediği anket verilerini de göz önüne alacaklarını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber