Kars Emniyet Müdürlüğü'nden insan tacirlerine darbe

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Arpaçay ilçesinde 6 ayrı noktaya eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucu aralarında bir kadının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2011 ve 2012 yıllarında Arpaçay ilçesinde faaliyet gösteren bir Müzikhol Otel'de ?Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik ve yöneticilik yapmak, örgütün faaliyeti çerçevesinde insan ticareti, fuhuş, fuhşa aracılık ve fuhşa yer temin etmek? suçlarının işlediği yönünde bilgiler elde edildiği bunun üzerine Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen projeli çalışma neticesi, bahse konu suç organizasyonu içerisinde yer alan şahısların, işyerinde fuhuş yaptırmak üzere, yurt dışında yaşayan yabancı uyruklu bayanları Türkiye'ye sokarak söz konusu işyerine sevklerini sağladıkları ve eğlenmek amacıyla gelen erkek şahıslar ile gazinoda fuhuş yapmak amacıyla çalıştırılan bayanları irtibatlandırdıkları tespit edildiği bildirildi. 4 Haziran'da ise şehir merkezi ve Arpaçay ilçesinde bulunan 6 ayrı noktaya eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucu, 5 erkek ve yabancı uyruklu bir kadının göz altına alındığı belirtildi.

TACİRLERİN ZULALARINDAN ATEŞLİ SİLAHLAR ÇIKTI

Öte yandan şahısların ikametlerinde, bunlara bağlı müştemilatlarda, kullanmış oldukları otolarda ve üzerinde yapılan aramalar sonucu, 4 adet çeşitli çapta ve markada ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 23 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği, 20 adet av tüfeği fişeği ele geçirildiği ve tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber