Gölbaşı Belediyesi'nden ses yarışması

Gölbaşı Belediyesi, 22-23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit Taşı ve Sevgi Çiçeği Şenliği için ses yarışması düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şenlik kapsamında yapılacak olan ses yarışmasına 14 yaş ve üzeri herkes katılabilecek. TRT repertuarından ve genel kabul görmüş türkü formunda bestelerden oluşacak yarışmacılar bir eserle katılabilecek.

Son başvuru tarihi 15 Haziran olan ses yarışmasının ön elemesi 17 Haziran tarihinde Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılacak. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Başvurular Gölbaşı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimine online olarak da yapılabilecek. Dereceye girenler festivalin son gününde sahne alacak olan ünlü sanatçılardan önce şenlik sahnesinde eserlerini seslendirecek.

Bu arada şenlik kapsamında para ödüllü Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması da düzenlendi. Yarışmada, 1-15 Haziran tarihleri arasında çekilen 'Doğal Yaşam' konulu fotoğraflar sergilenecek. Belediye Şenliği kapsamında yapılacak olan tüm yarışmaların bilgileri www.golbasisenligi.com adresi ile Gölbaşı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Servisi'nden öğrenilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber