Mardin birinci cadde ilk etabında son aşamaya gelindi

Mardin'de valilik ve belediye tarafından yürütülen birinci cadde altyapı çalışmaları birinci etabında son aşamaya gelindi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin'de valilik ve belediye tarafından yürütülen birinci cadde altyapı çalışmaları birinci etabında son aşamaya gelindi. 15 gündür süren çalışmalar kapsamında; caddenin su ve kanalizasyon boruları yenilenirken, yağmur drenaj hatları döşenerek, elektrik ve telefon kabloları da yer altına alındı. Şebeke borularının bağlantısı tamamlandıktan sonra belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince caddenin kaldırım taşları ve parke taşı döşemesi yapılacak.

Birinci cadde altyapı çalışmalarını aralıksız olarak denetleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, çalışmanın en kısa sürede tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Ayanoğlu, "Çalışmalar planladığımız şekilde sürmektedir. Halkımızın çektiği sıkıntıyı asgariye indirmek için ekiplerimiz dinlenmeden çalışıyor. Çalışmalar halkımıza söz verdiğimiz sürede tamamlanacaktır." dedi.

Çalışmaların başladığı günden itibaren hemen hemen her gün Birinci Cadde'ye giden Başkan Ayanoğlu, buradaki çalışmaları inceliyor, vatandaşın sıkıntılarını dinleyip, çözülmesi için ilgili birimlere sürekli talimat veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber