İşte Avea'ya yolladığım maile gönderdikleri cevap....

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Haziran 2005 00:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Abonemiz ,

Değerli Müşterimiz,

Müşteri odaklılık ilkesiyle hareket eden Avea, "önce müşteri" anlayışıyla hizmet veren ve çalışmalarını bu vizyon doğrultusunda yürüten bir kurum olarak, müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiriye büyük önem vermektedir. Bu bağlamda taleplerinizi tarafımıza ilettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

İçişleri Bakanlığı ile şirketimiz arasında imzalanmış olan protokol kapsamında; ortalama görüşme süreleri, kullanım alışkanlıkları ve trafiği makul süreler üzerinde meşgul ederek görüşme kalitesini olumsuz etkileyen hatlar göz önüne alınarak, bağlı bulunduğunuz tarifenin görüşme süreleri üzerinde değişiklik yapılmasına Bakanlık yetkilileri ile birlikte karar verilmiştir. Taraflarca imzalanmış olan ek bir protokolle de hukuki gereği yerine getirilmiştir. Kurum çalışanlarının söz konusu ücretlendirme ve yapılan değişikliklerden haberdar edilmesi hususunda Bakanlık tarafından gerekli duyuru yapılmış olup, ayrıca Avea web sayfasında da yayınlanmıştır.

Avea hizmetlerine ilişkin her türlü konuda memnuniyetle yardımcı olabileceğimizi belirtir, tercihiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz


Bu gönderdiğim e-posta"ya verdikleri cevaptır....Görüldüğü üzere kullanıcıları bilgilendirme işini Bakanlığa bırakmışlar.. Bir SMS ile bütün bunları engelleyebilecekken buna gerek bile duymamışlardır..

Bakanlığın ise anlaşmanın üzerinden nerdeyse 2 ay geçmesine rağmen hala personeline bilgi vermemesi ilgi çekicidir...

"Haber Gönder" yoluyla haberi yazan: BROKEN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber