Başbakan Erdoğan-Kılıçdaroğlu görüşmesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP'nin Kürt sorunuyla ilgili talebi üzerine bugün AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmeye ilişkin olarak, ?Biz AK Parti olarak bu tür tekliflere daima açığız, kapımızı daima açık tuttuk. Bir ana muhalefet partisi genel başkanının bu tür randevu talebine de memnuniyetle randevu verdik? dedi.

Başbakan Yardımcısı Atalay gazetecilerin, bugün kendisinin de katılacağı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesine dair sorularını cevaplandırdı. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'na gelişinde konuşan Atalay, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin önemli bir meselesi hakkında görüşlerini paylaşmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep ettiğini belirterek, ?Biz AK Parti olarak bu tür tekliflere daima açığız, kapımızı daima açık tuttuk. Bir ana muhalefet partisi genel başkanının bu tür randevu talebine de memnuniyetle randevu verdik. Zaten başka türlüsü de düşünülemezdi? dedi.

Görüşmenin bugün 15.30'da AK Parti genel merkezinde yapılacağını hatırlatan Atalay, iki genel başkana üçer kişinin refakat edeceğini söyledi. Atalay, AK Parti'den de kendisinin yanı sıra Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Genel Başkan yardımcısı Ömer Çelik'in görüşmeye katılacağını söyledi. CHP'nin 10 maddelik bir paket açıkladığının anımsatılması üzerine Atalay, ?Onları bugün kendilerinden duyacağız. Ondan sonra değerlendirme yaparız? dedi.

Atalay, bir gazete manşetinde yer alan 400 özel eğitimli uzmanın terörist annelerini ziyaret edeceği ve ?geri dönün' çağrısı yapacağına ilişkin haberle ilgili soruları ise cevaplamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber