Çevre Mühendisleri Odası 20 yaşında

TMOOB'a bağlı Çevre Mühendisleri Odası Temsilciliği, 5 Haziran Çevre Dünya Günü'nde kuruluşlarının 20. yıldönümünü kokteyl ile kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TMOOB'a bağlı Çevre Mühendisleri Odası Temsilciliği, 5 Haziran Çevre Dünya Günü'nde kuruluşlarının 20. yıldönümünü kokteyl ile kutladı.

5 Mayıs Dünya Çevre Günü'nün kutlanışının 40. yılında Çevre Mühendisleri Odası da 20. kuruluş yıldönümünü kutladı. Çevre Mühendisleri Odası Temsilciliği üyeleri, Mimarlar Odası binasında verilen kokteyl ile 20. yıllarını kutladı. Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baran Bozoğlu'nun da katıldığı kutlamaya KYÖD Başkanı Haşmet Belen, KOÜ Mühendislik Fakültesi Eski Dekanı Savaş Ayberk, Mimarlar Odası Şube Başkanı Yalçın Ergen ve çok sayıda davetli katıldı.

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Bölge Temsilcisi Zeynep Soyer, bir konuşma yaparak, ?Bu anlamlı günde, şube olma yolunda emin adımlarla ÇMO Temsilciliğimiz, duruşundan ödün vermeden gerçekleri, kamu yararı gözeterek toplumun tüm güçleri ile paylaşıyor ve paylaşacaktır. Dünya Çevre Günü'nün 40. yılının kutlandığı bu günde yoksulluğun, adaletsizliğin, çevresel tahribatların olmadığı bir dünya mümkün diyoruz? dedi. Genel Başkan Baran Bozoğlu ise yaptığı konuşmada odanın tarihsel süreci ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca kokteyl de çevre konulu bir resim ve karikatür sergisi de açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber