Yozgat'ta Eser İnşaat 29 bin TL'ye ev sahibi yapacak

Yozgat'ta 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyetini sürdüren Eser İnşaat, bu yıl itibari ile yapımına başlayacağı konutlarla vatandaşları 29 bin TL'ye ev sahibi yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat, Ankara ve birçok ilde yaklaşık 7 bin konut yaparak vatandaşları ev sahibi yapan Eser İnşaat, ilde yine bir ilke imza atarak 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan toplam 312 adet konutu 29 ile 39 bin TL'den satışa sunacak.

Eser İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Eser Otel'de düzenlediği basın toplantısında, ilde yapımı devam eden ve yeni yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Yozgat'ta 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Yılmaz, "Bizler baba mesleği olan inşaat işini yıllardır sürdürüyoruz. İlimizin dört bir tarafında Eser İnşaat olarak konutlarımızla vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yine bir ilke imza atarak yapımına bu yıl başlayacağımız 312 konutu 29 ile 39 bin TL arasında satışa sunarak, dar gelirli ve ekonomik durumu zayıf olan herkesi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Yapacağımız konutlar üniversite bölgemize yakın olduğu için burada eğitime yeni başlayan birkaç öğrenci dahi kullanacakları tüketici kredisi ile ev sahibi olabilecek." dedi.

İşlerinde seçici davrandıklarını ve kaliteden asla ödün vermediklerini vurgulayan Yılmaz, "Eser İnşaat olarak dev bir projeyi daha Yozgat halkımızla buluşturmak için ilk adımımızı attık. Firma olarak kurulduğumuz günden itibaren asla kaliteden ödün vermedik. Bunu yaptığımızı düşünüyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Proje merkezimiz Yozgat'ın büyüyen bir abidesi olan Bozok Üniversitemiz'e yakın bir yerde, 1+1 ve 2+1 şeklinde toplam 14 dönüm üzerine kurulu, 4 bloktan oluşan bir site olacak. Site içerisinde oyun alanları, çocuk parkı, oto park, çardaklar, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu ve yeşil alanların bulunduğu, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe, 24 saat güvenlik hizmetinin sunulduğu güvenilir, rahat ve konforlu bir mekan olacak. Uygun fiyat, kalite ve konforun bir arada bulunduğu toplam 312 adet konutumuzu 2013 yılında anahtar teslimi yapmayı planlıyoruz. Şu an yaklaşık 20 dairemizin satışı yapıldı. Bu uygun fiyata kaliteli sitelerde oturmak isteyen vatandaşlarımızı Eser İnşaat Ofislerine bekliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber