Evden kaçan kızları yüzünden öldürüldüler

Şile'de evlenmek için evden kaçan kızlarını geri almak isteyen 80 yaşındaki Davut Güray ile 50 yaşındaki Elif Güray evlerinde öldürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 23:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz pazar günü meydana gelen cinayet olayın zanlısı Şerafettin S.'nin jandarma'ya teslim olmasıyla ortaya çıktı. Polis tarafından sorgulanan zanlı Şerafettin S. "Kızları erkek kardeşime kaçmıştı. Ben araya bulmak için evlerine gitmiştim. Ben oradayken önce diğer kardeşimle küfürleşti daha sonra üzerime bıçak çekerek yürüdü." dedi.

Şile, Hacı Kasım mahallesi, Ihlamur caddesi No. 42'de geçtiğimiz pazar günü meydana gelen cinayet, zanlının teslim olmasıyla salı günü ortaya çıktı. Akrabaları ile gittiği jandarma'da Davut Güray ile Elif Güray'ı bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyen Şerafettin S. cesetleri evde bırakarak kaçtığını anlattı. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler zanlının söylediği adrese gittiklerinde Davut Güray ile Elif Güray'ın cesetleriyle karşılaştılar. Yaşlı karı kocanın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Cesetlerin bulunmasının ardından Cinayet Büro Amirliğine getirilen Şerafettin S. sorguya alındı. Yapılan soruşturmada Davut Güray'ın 4. ve son evliliğinden olan 23 yaşındaki kızının bir süre önce Şerafettin S.'nin erkek kardeşi Nurettin S.'ye kaçtığı tespit edildi. İki aile arasında bu nedenle başlayan gerginlik sırasında Şerafettin S.'nin Güray ailesinin evine arabulucu olarak geldiği öğrenildi. Cinayetten bir gece öncede aynı evde misafir olarak kalaşan Şerafettin S.'nin Davut Güray'ın gelen bir telefon üzerine sinirlenerek üzerine bıçakla yürümesi sonucu cinayetleri işlediği belirtildi. Poliste ifade veren Şerafettin S. "Ben iki ailenin barışmasını ve kardeşimle kızlarının mutlu olmasını istiyordum. Bu nedenle evlerine gittim. Beni misafir ettiler. Her şey yolunda giderken Davut Güray, bir başka kardeşimle telefonla konuşurken küfür etmeye başladı. Telefonu kapattıktan sonrada bana küfür edip saldırdı. Bıçak çekip üzerime geldi. Ben kendimi korumaya çalışırken yaralandı. Bu sırada eşide içerden üzerime saldırdı. Elimdeki bıçağı bir kaç kez rastgele sallayıp oradan kaçtım. " dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Şerafettin S., Cinayet Büro Amirliği tarafından mahkemeye sevk edildiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber