Başbakan'ın gelişine özel motorin indirimi

Denizli'de, bir akaryakıt istasyonu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyareti sebebiyle motorinde yüzde 8 indirime gitti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl kongresi ve toplu açılışlara katılmak üzere öğle saatlerinde Denizli'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili tüm tedbirler alınırken, bir akaryakıt istasyonu ziyarete özel motorinde indirime gitti. Denizli Antalya yolu üzerinde bulunan Uzun Grubu'na ait akaryakıt istasyonunun önüne konulan bir kamyonun kasasına, ?Sayın Başbakanımızın gelişine özel nakit ve kredi kartına yüzde 8 indirim' yazılı dev bir pankart asıldı. Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sebebiyle motorindeki yüzde 8'lik indirim araç sürücülerini sevindirdi. Başbakan indiriminden yararlanmak isteyen sürücüler araçlarına motorin alırken, indirimin kendilerini sevindirdiğini, diğer firmalardan da aynı indirimi beklediklerini söyledi. Akaryakıt istasyonu çalışanları, sabah saatlerinden itibaren yoğunluğun yaşandığını belirtti.

Akaryakıt istasyonu muhasebe ve finans müdürü Güler Pala, ?Başbakan'ın Denizli ziyareti sebebiyle böyle bir indirime gittik. Vatandaşlarımız indirime ilgi gösteriyor. Hem onlar hem biz memnunuz. İndirime birkaç gün daha devam etmeyi düşünüyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber