Meclis'i dar ederiz

Haber Giriş : 28 Haziran 2005 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'den Erdoğan'a savaş ilanı!

CHP'li kadınların, 'Ey iktidar, dokunulmazlığın ardına sığınma' kampanyasında toplanan 2 milyon imza Meclis'e kamyonetle getirildi. İmzayı teslim alan Topuz, Erdoğan'a Meclis'i dar edeceklerini iddia etti.

***

Meclis'i dar ederiz

'Dokunma' kampanyasında toplanan 2 milyon imzayı teslim alan Topuz, Erdoğan'ı 'plastik adam'a benzetti.

CHP'li kadınların "Ey iktidar, dokunulmazlığın ardına sığınma" kampanyasında topladığı 1 milyon 860 imza, kamyonetle Meclis'e getirildi. Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın, CHP'lilerle görüşmeyi reddetmesi üzerine, imzaları, CHP'li Ali Topuz teslim aldı. Başbakan'ın seçim öncesi konuşmalarını hatırlatan Topuz, "Televizyonda adam gibi söz verdi. Ama iktidarda dokunmaya karşı çıkıyor. Yargıdan mı korkuyor, yoksa kendine mi güvenmiyor?" diye sordu.

'EZİLMEYİN DİYE UYARDIM...'

Erdoğan'ın AB temsilcilerine, "Kemik gibi adamı severim" dediğini belirten Topuz, "Öyle adamı biz de severiz. Lastik, plastik gibi adam olursa sevmeyiz" dedi ve şöyle konuştu: "3 yıldır ülke için hükümete sabır gösteriyoruz. Muhalefetin sertliği karşısında ezilmemeleri için uyarıyorum. Söylediğimiz her şeye karşı çıkmayın. Sabrımızı taşırırlarsa onlara Türkiye'yi de, Meclis'i de dar ederiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber