Elazığ Hazar Şiir Akşamları Tanıtım Toplantısı yapıldı

Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde bu yıl 20. düzenlenecek olan Hazar Şiir Akşamları programı tanıtımı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Muammer Erol, "Elazığ ilimizin tanıtımına ciddi katkı sağlayacak olan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın bu yıl 20. düzenleyeceğiz. Dört gün sürecek olan etkinlikte yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda sanatçı ve sanatsever katılacak. Bugüne kadar 19 tanesi yapılan Hazar Şiir Akşamları etkinliklerine baktığımızda hiçbir görüntüde herhangi bir sponsor logosu görmediniz. İstiyoruz ki bundan sonra küçük katkılarla da olsa sponsor logosunu görelim ve o vesileyle de bizim bu işi şehre sahiplendirme konusunda ciddi bir adım atmış olalım. Hiçbir katkısı olmadan sadece izleyici olarak gelmek çok da insanlarımızı işin içerisine çekmiyor. Yani emeksiz nimetin çok da kadri kıymeti olmuyor gibi geliyor bize. İnşallah bunun külfet kısmına katılımla nimet kısmına katılımın daha ciddi ve daha yoğun olacağını umuyoruz. Bundan maksadımız da odur; yoksa biz bunun finansıyla ilgili yine her yıl olduğu gibi elimizden gelen gayreti ve birlikteliği belediyemiz, üniversitemiz ve ticaret odamız olarak ortaya koyduk, götürüyoruz ve götüreceğiz. Ama Elazığlılardan da bu işle ilgili olarak yaptıklarımıza bir ilham kaynağı bir destek bekliyoruz." dedi.

Geçen yılki etkinliklere öğretmenlerin katılımının az olduğuna dikkat çeken Elazığ Valisi Muammer Erol, din görevlilerini de Uluslararası Hazar Şiir Akşamları`na davet etti.

20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları 21 Haziran Perşembe günü başlayıp 24 Haziran Pazar günü Hazar Gölü kıyısında bulunan Sivrice ilçesinde düzenlenecek final programı ile sona erecek.

20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Tanıtım Toplantısı'na Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Orhan Kılıç, Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Ulusal ve yerel basının temsilcileri, Hazar şiir akşamları etkinliklerine destek veren kültür sanat camiası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber