Kalem kamera ile bayanları görüntülerken yakalandı

Bakırköy'de alışveriş merkezinde, gizli kamera ile bayanların görüntülerini çeken 33 yaşındaki Namık Ö., karı koca kılığındaki güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde dün akşam saatlerinde sürekli olarak yürüyen merdivende aşağıya yukarı çıkan bir şüpheliyi takibe aldı. Güven timi görevlisi biri bayan iki memur, karı koca gibi kol kola girerek şüpheli kişiyi takibe aldı. Yürüyen merdivenlerde bekleyen şüphelinin, kadınların kalem kamera ile görüntülerini çektiğini belirledi. Ekipler, şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Şüpheli Namık Ö.'nün üzerinde yapılan aramada 2 adet anahtarlık 1 adet ise kalem görünümünde gizli kamera çıktı. Kameralarda yapılan kontrollerde ise 20 farklı kadına ait görüntü çıktı. İstanbul'a bir iş görüşmesi için geldiği öğrenilen Namık Ö.' nün gizli kameralarını internet üzerinden aldığı öğrenildi. Şikayetçi bayan ile birlikte Bakırköy Kartaltepe Polis Merkezi'ne teslim edilen Namık Ö.'nün ifadesinde, ?İlk defa yaptım, pişmanım.? dediği öğrenildi. Namık Ö. işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber