Dörtler, 'Hababam Sınıfı' ile veda etti

Mersin'de Pirireis İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencileri, öğretmenlerine 'Hababam Sınıfı' oyunu ile veda ettiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni eğitim sistemi çerçevesinde bir yıl erken mezun olan Mersin'in Yenişehir İlçesi'ndeki Pirireis İlköğretim Okulu 4-F Sınıfı öğrencileri, 4 yıldır birlikte oldukları arkadaşları ve öğretmenlerinden ayrılırken, anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Bu ayrılık gününü ölümsüzleştirmek için Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eseri 'Hababam Sınıfı'ndan uyarlanan bir oyunu sahneleyen öğrenciler duygusal anlar yaşarken, onları izleyen öğretmenleri İklima Gök ve velileri de gözyaşlarını tutamadılar.

Altan Erkekli Sahnesi Drama Eğitmeni Sabahat Tekkanat'ın yönettiği oyunun Yönetmen yardımcılığını Arda Ersel yaparken, teknik masada Mehmet Dutlu görev aldı. Oyunu kahkahalar ve alkışlarla izleyen veliler, oyun finalinde ayrılık sahnesinde duygulu anlar yaşadılar. Oyun sonunda öğretmenleri İlkima Gök'ü sahneye davet eden öğrenciler, emekleri için teşekkür ederek çiçek sundular.

Beklenmedik bir şekilde ayrılık yaşamanın hüzün verici olduğunu belirten İklima Gök, "Yavrularımla dört yıldan beri güzel bir aile olduk. Eminim ki, hepsi çok başarılı bireyler olarak topluma yararlı insanlar olacaklar. Bana verdikleri bu güzel armağandan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber