'Türkiye'de kalkınmanın ihracat temelli olacağına inanıyorum'

Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, Gümüşhaneli Genç İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri ile bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek merkezinde Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ve Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile birlikte GİAD'ı ziyaret eden Özdağ'ı, GİAD Başkanı Abdullah Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Özdağ, Türkiye'de kalkınmanın ihracat temelli olacağına inandığını vurguladı.

Gümüşhane'de enerji potansiyelinin çok yüksek olduğuna değinen Özdağ, şöyle devam etti: "Örneğin her bir derenin ucuna bir santral kurulabilir ihtiyaç duyulan enerji çok rahat sağlanabilir. Türkiye'de daha nitelikli ürünler üretmeliyiz ve teknolojinin yoğun olduğu ürünlere yönelmeliyiz. Gümüşhane'de çıkarılan madenlerde aynı şekilde daha nitelikli işlenebilir buranın halkı da buna dâhil edilebilir."

GİAD üyelerine tavsiyelerde bulunan İşadamı Özdağ "Kim hangi işi yapıyorsa yapsın bir mühendis, Bir gıda üreten kişi ne olursa olsun ismi mutlak marka olması lazım ve aynı zamanda o işin en iyisi olmalı ve o işi en iyi yapmalı. Nitelikli iş yapmalıyız ve ürettiğimiz ürünün altına rahatlıkla imzamızı atabilmeliyiz. İş hayatında bunlar çok önemli." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber