Milletvekili Küçükaydın: Kendilerini eğitime adayan insanları kutluyorum

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Burç Okulları'nın, kalitesiyle ilçedeki eğitim seviyesini yükselteceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükaydın, eğitime gönül veren, kendilerini eğitime adayan insanlara Kozan'a yeni bir okul kazandırdıkları için teşekkür etti.

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan ilçesinde hizmet verecek Burç Okulları'nın binasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Eğitim gönüllülerinin kurduğu okulların başarısını dünyanın konuştuğunu ifade eden Küçükaydın, ?Kendilerini eğitime adayan bu insanları kutluyorum. Bu binayı veren Mustafa ve eşi Fatma Tutar kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Eğitime olan bu duyarlılıklarından dolayı da tebrik ediyorum. İnşallah bu okullarda eğitim alan çocuklarımız yetişip memleketimize ve ülkemize güzel hizmet eder. Burç Eğitim Kurumları yetkililerine böyle güzel bir eğitim yuvasını ilçemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Milletvekili Küçükaydın, ziyaret sırasında Burç Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Söyler, okul binasını veren Mustafa Tutar'dan yeni yapılacak okulla ilgili bilgi aldı. Milletvekili Küçükaydın, daha sonra yapımı devam eden Kozan-Feke yolundaki çalışmaları yerinde görmek için Çulluuşağı mevkiine geldi. Burada yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Ali Küçükaydın, çalışmaların tamamlanmasının ardından kazaların önemli oranda azalacağını söyledi.

Yol yapımlarının hızlı bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Küçükaydın, "Bazı yerler bitirilmiş durumda. Bu yollar bittiği zaman insanlarımız daha rahat bir şekilde seyahat edecekler. Karadeniz'i ve İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan yollarımızdan birisi. Zaman ve ekonomik yönden de ülke ekonomisine büyük katkısı olacaktır.? dedi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber