Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi'nden yıl sonu sergisi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezi'nce ilçe genelinde düzenlenen kurslarda, kursiyerler tarafından yapılan çeşitli eserlerden oluşan yıl sonu sergisi Belediye Sosyal Tesisleri'nde törenle açıldı.

Programa, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Çımat, Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam Otcu, programda yaptığı konuşmada, çağımızın bilgi çağı olduğuna, gelişmelere ve değişmelere toplum olarak, birey olarak kısa sürede uyum sağlamanın önemine işaret ederek, Halk Eğitim Merkezi'nin kendini geliştirme anlamında vatandaşlara önemli bir fırsat ve hizmet sunduğunu söyledi.

Daha sonra kurslarda eğitim gören kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninden sonra Kaymakam Otcu ve protokol üyeleri sergininin açılışını yaparak, kursiyerlerden ve öğretmenlerden kurs hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber