ANÇADER'den SGK çalışanlarına ilk yardım eğitimi

Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇADER) 10. kuruluş yılında, kamu ve özelde birçok kurum ve kuruluşa Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikalı temel ilk yardım eğitimlerine devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇADER) 10. kuruluş yılında, kamu ve özelde birçok kurum ve kuruluşa Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikalı temel ilk yardım eğitimlerine devam ediyor. ANÇADER tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'nun çeşitli birimlerinden oluşan kursiyerlere temel ilk yardım eğitimleri veriliyor. Kurs yaklaşık dört hafta devam edecek.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, ilk yardım eğitimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, bu tür eğitimleri kurum ve kuruluşların dışında üye ve gönüllülerine de zaman zaman düzenlediklerini, iştirak edenlere katılımcı belgesi verdiklerini söyledi.

İnsanların bu eğitimi aldıktan sonra doğru bildikleri çoğu şeyin yanlış olduğunu gördüklerini hatırlatan Öztürk, bu kursların çok faydasını gördüklerini kaydetti. Öztürk, dernek olarak üye ve gönüllülerinin tamamına ilk yardım eğitimi vermeyi düşündüklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber