Derik Gençlik Merkezi öğrencilere Halfeti'yi gezdirdi

Mardin'in Derik Kaymakamlığı Genç Merkezi, LYS öncesi öğrencilere moral motivasyon olması için Şanlıurfa Halfeti gezisi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derik Gençlik Merkezi'ne kayıtlı öğrenciler, geziyi çok beğendiklerini söyledi. Halfeti'de havuz'a giren öğrenciler, motor yarışı, tekne turu ve jetski ile Fırat Nehri'ni gezdi.

Derik Gençlik Merkezi Müdürü Salih Eliş, öğrencilerin sınav öncesi büyük moral depoladıklarını söyledi. Eliş, ?Derik ilçemize büyük bir ihtiyaç olan Gençlik Merkezi, Kaymakamız Hüseyin Avcı'nın gayretleri ile açılmış oldu. Gençlik merkezimiz ilk faaliyeti olarak LYS sınavına giren öğrencilerimizi, Halfeti'ye götürdük. Öğrencilerin çok beğendiği gezi, katılanları büyüledi. Kaymakam Hüseyin Avcı'ya ve Gençlik Merkezi'nin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Geziye katılan öğrencilerden Şükrü Aksoy, ilk kez jetskiye bindiğini kaydetti. Aksoy, ?Gençlik Merkezi'nin hazırladığı bu faaliyetlerden dolayı Kaymakamımıza ve gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gezimiz muhteşem oldu. Umarım bu güzel gezide depoladığımız moralle LYS sınavında iyi bir puan çıkartırız." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber