Yaralı bulduğu yarasayı tedavi için veteriner hekime götürdü

Sakarya'da bir kişi bahçesinde yaralı olarak bulduğu yarasayı tedavi için veteriner hekime götürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

20 yıllık meslek hayatında ilk kez kendisine yarasa getirildiğini belirten ve oldukça şaşıran veteriner hekim Mustafa Yıldız, ?Yarasa soğuk yüzlü ve korkutucu bir hayvan. Buna rağmen hayvanlara karşı oluşan duyarlılığın bu kadar artması bir veteriner hekim olarak beni sevindirdi.? dedi.

Arifiye ilçesinde oturan Aydın Özdemir evinin bahçesinde gezerken yaralı bir yarasa buldu. İlk bakışta bunun bir yarasa olduğunu anlayamayan Özdemir, şunları kaydetti: ?Yakından bakınca yaralı bir yarasa olduğunu fark ettim. İlk kez bir yarasayı bu kadar yakından gördüm. Uçmaya çalışıyordu ama uçamıyordu. Acı çektiğini görünce üzüldüm. Tutup bir kavanoza koyarak ilçede bulunan veteriner kliniğine götürdüm.? dedi.

Veteriner hekim Mustafa Yıldız, yarasanın geldiğinde perde şeklindeki kanadının yırtık olduğunu ancak genel durumunun ise iyi olduğunu söyledi. Yarasının kanadının perde şeklinde derimsi olması sebebiyle yapacak bir şeyin olmadığını vurgulayan Yıldız, ?Genel durumu iyi olmasına rağmen beslenmeyi reddetti. Bütün çabalarımıza rağmen bir şey yemedi. İki gün içinde de telef oldu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber