Telekom'da zarflar saat 10'da açıldı: Sonuç bekleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2005 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom'un yüzde 55 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinde fiyat teklif zarfları, saat 10.00'da açılacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, teklif zarflarının açılması Hazine'de gerçekleştirilecek. Türk Telekom'un yüzde 55 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinde fiyat teklif zarfları, bugün Hazine'de gerçekleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada,
ihale prosedürü konusunda da bilgi verildi.

Buna göre ihalede, İhale Komisyonu Başkanı açılışı yapacak ve İhale Komisyonu üyelerini tanıtacak. Daha sonra ihalede hazır bulunan teklif sahiplerinin yetkili temsilcilerinin kimlik kontrolü yapılacak ve İhale Komisyonu tarafından onaylanacak tutanakla tespit edilecek.Komisyon Başkanı tarafından ihalede izlenecek usule ilişkin bilginin verilmesinin ardından, buna ilişkin tutanak tanzim edilecek ve teklif sahipleri ve İhale Komisyonu tarafından imzalanacak.

Teklifler açılmadan önce, teklif sahipleri dışındakiler ihale salonu dışına alınacaklar. İhale Komisyonu tarafından teklif zarfları veriliş sırasına göre açılacak ve Komisyon tarafından tutanakla tespit edildikten sonra hazır bulunan teklif sahiplerinin huzurunda okunacak.Tekliflerin okunmasından sonra Komisyon kararı açıklanacak.
Komisyon kararına ilişkin olarak toplantı sonrasında basın açıklaması yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber