14 yaşındaki kıza iğrenç tuzak

Antalya'da 14 yaşındaki kızla şantaj yoluyla ilişkiye giren 8 kişi yakayı ele verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 21:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da çıplak görüntülerini internette yaymakla tehdit ettikleri 14 yaşındaki S.B.'yi başka insanlarla birlikte olmaya zorlayan 8 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'da 14 yaşındaki S.B. adlı kız, internetten bir erkekle tanıştı ve arkadaş oldu. Genç kız, internetten tanıştığı bu adama biraz fazla güvenince; yeni tanıştığı bu adam, bir şekilde kızın çıplak görüntülerini çekti ve görüntüleri internette yayınlama tehdidiyle S.B.'yle birlikte oldu.

Fakat genç kızın bu yaşadığı son değildi. Adam sürekli S.B.'yi arıyor ve onu tehdit ediyordu. Genç kız da dayanamadı ve tüm yaşadıklarını annesine anlattı.

S.B., birlikte olduğu kişinin kendisini tehdit ettiğini ve benzer 7 tehdit aldığını annesine anlattı. Olayı öğrenen anne üzerindeki şoku atlattıktan sonra durumu derhal polise bildirdi.

Bunun üzerine yaşları 15 ile 23 arasında değişen 9 kişi gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.G., E.E., Ö.K., M.A.A.,M.U., E.A., Y.T. ve M.B., 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'şantaj' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan 8 zanlıdan 5'inin, 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi. Olayın mağduru S.B. ise korumaya alınarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber