Toros Kaynak Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Antalya Serik Toros Kaynak Koleji, 5. kez düzenlediği mezuniyet töreni ile 39 öğrencisini uğurladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, öğrenim hayatlarının ilk dönemecini tamamlayan öğrencileri izleme imkânı buldu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen 'Mezuniyet Töreni' çok sayıda kişinin katılımı ile büyük bir şölen havasında gerçekleşti. Okul öğrencilerinin seslendirdiği canlı müzik performansıyla programa ayrı bir güzellik katıldı. Kaynak Koleji Müdürü Ferhat Yıldırım, hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade ederek, ?Kaynak Koleji'nde aldığınız eğitimin bundan sonraki eğitim hayatınızda, hatta meslek hayatına atıldığınız zaman bile sizlerin üzerinde olağanüstü bir katkısının olduğunu ve size kazandırdıklarını daha iyi anlayacaksınız.? dedi.

Programın 'Geçmişten Günümüze' bölümünde mezun öğrencilerin ana sınıfından 8. sınıfa kadar olan fotoğraflarının sunumu salondakileri duygulandırdı. Bazı velilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Şiirlerin okunduğu, halayların çekildiği halk oyunlarının ardından ödül törenine geçildi.

Program, mezuniyet seremonisi, okul birincisinin okul yaş kütüğüne plaket çakması ve okul başkanının mezunlar adına konuşma yapmasının ardından mezuniyet yaş pastasının kesilmesiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber