Nusaybin Okuma Salonu öğrencileri gezi düzenledi

Nusaybin Okuma Salonları öğrencileri Mardin-Diyarbakır Gezisi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Sosyal Destek Programı (SODES) ve Mardin Valiliği tarafından desteklenen ve Nusaybin Eğitim ve Dayanışma Derneği (NED) tarafından yürütülen ?Aydınlık Yarınlara? projesi kapsamında Mardin-Diyarbakır gezisi düzenlendi.

Geziye Nusaybin'de bulunan 3 okuma salonunda görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler Mardin'in Tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra Diyarbakır'a hareket etti. Öğrenciler, Diyarbakır'da tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Okuma Salonu Müdürü Zeynel Tekin, "Bir senelik eğitim maratonunun ardından yapılan bu gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli geçtiğini ve öğrencilerimizin geziden çok etkilendiklerini gördüm. Öğrencilerimizle birlikte tarihi ve turistik mekânları ziyaret ettik. Sadece gezi değil, aynı zamanda tarihi bilgilerini de yenilediler." şeklinde konuştu.

Geziye gelen öğrencilerden Muhammed Onur Algan, ?Daha önce böyle güzel bir geziye katılmamıştık bu gezide arkadaşlarımızla beraber Mardin ve Diyarbakır'da çok güzel tarihi yerleri gezdik çok etkilendim. Bu geziyi düzenleyenlere teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber